۹۶

Hydraulic Centeral Unit Strand Pump(1)

۷۲

DEDUST FAN EAF &LF1NO.2

۹۷

Hydraulic System For Ingot Grinder Motor Pump(3)

۷۳

Hydraulic Station AUX Motor Pump(3) For W.B

۹۸

HYDRAULIC UNIT FOR STAND1 MOTOR PUMP NO2

۷۴

Hydraulic Station Main Motor Pump(1) For W.B

۹۹

COOLING HYDRAULIC UNIT MAIN PUMP NO:1

۷۵

HORIZONTAL STAND No.8

۱۰۰

Bloom Grinding Machine Grinding Wheel Motor

ادامه جدول ۴-۳۰ رتبه بندی نهایی تجهیزات از روش دوم
۴-۷- تصمیم‌گیری نهایی در خصوص انتخاب تجهیزات
پس از آنکه دو روش مطرح شده آماده گردید نتایج آن در اختیار خبرگان کارشناسی قرار گرفت تا نظر خود را در مورد آن‌ها اعلام نمایند که اکثر خبرگان شرکت نتایج حاصل از روش دوم یعنی استفاده از ماکزیمم و می‌نیمم هر ستون را مورد تایید قرار داده و آن را به واقعیت نزدیک‌تر دانستند. و از آنجایی که همه مدل‌ها‌ی تصمیم‌گیری تمام تلاششان آن است که اطلاعات لازم را برای مدیران فراهم نمایند تا آنها بتوانند تصمیم نهایی را اتخاذ نمایند لذا خروجی مرحله قبلی بایستی در اختیار مدیر ارشد نگهداری وتعمیرات قرار گیرد تا تایید نهایی انجام گیرد. با انجام این‌کار تأیید نهایی رتبه‌بندی و اولویت‌گذاری تجهیزات به دست آمد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

۴-۸- جمع بندی
هدف فصل حاضر پیاده سازی الگوریتم پیشنهادی تحقیق در جهت اولویت بندی تجهیزاتی که باید تحت CM قرار گیرند در شرکت فولاد آلیاژی ایران بود که در ابتدا از طریق ANP فازی به شاخصهایی که انتخاب شده بودند وزن دادند وسپس از طریق TOPSIS فازی و با بهره گرفتن از وزنهایی که در مرحله قبل به دست آمده بود رتبه بندی نهایی مشخص گردید. در فصل پنجم نتایج تحلیل داده‌ها‌ به طور مفصل ارائه خواهد شد.
فصل پنجم
نتیجه گیری وپیشنهادات
۵-۱- مقدمه
جمع بندی ونتیجه گیری از یک تحقیق بخش اصلی آن محسوب می شود که نتایج کلیه فعالیت‌ها‌ی صورت گرفته در طول تحقیق را نشان می دهد.
فصل حاضر در ابتدا به ارزیابی وتفسیر یافته‌ها‌ی ارائه شده در فصل چهارم می پردازدوسپس نتایج وپیشنهاد‌ها‌ی تئوریک وکاربردی تحقیق را تشریح می نماید.در قسمت پایانی پیشنهاداتی به منظور انجام تحقیقات آتی از دیدگاه نگارنده بیان می شود.
۵-۲-نتایج ویافته‌ها‌ی تحقیق
بطور کلی،نتایج ویافته‌ها‌ی تحقیق را می توان به شرح ذیل دسته بندی نمود:
۵-۲-۱- نتایج مربوط به تعیین شاخص‌ها‌ی اولویت بندی
برای تعیین شاخصهایی که باید مبنای کار قرار می گرفتند از سه منبع اطلاعات استخراج گردید.که این سه منبع شامل موارد ذیل می باشد:
شاخصهایی که در اسناد ومدارک فنی شرکت موجود بوده ودر حقیقت شرکت دانیلی در ابتدا نصب این شاخصها را در اختیار شرکت قرار داده بود .
شاخصهایی که از طریق پرسشنامه شماره ۱ از خبرگان شرکت به دست آمده بود
شاخصهایی با توجه به مرور ادبیات تحقیق از آن استفاده شده بود و در پروژه‌ها‌ی مشابه و مقالات معتبری که بررسی شد از این شاخصها بعنوان شاخصهای نگهداری و تعمیرات یاد شده بود.
پس از جمع بندی شاخصها وجلساتی که با خبرگان شرکت برگزار گردید و حذف شاخصهای مشابه در نهایت ۱۶ شاخص به دست آمد و برای اینکه بتوان این شاخصهارامورد بررسی قرار داد وحجم مقایسات زوجی را کاهش داد این شاخص به چهار گروه تقسیم گردید که لیست کامل آنها را در ادامه مشاهده می فرمایید.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...